Hallo,

Welkom op de officiële website van de Griekse dansgroep MELISSES !

We hebben veel contact en een goede samenwerking
met het Dora Stratou Theater te Athene.

Έχουμε μια καλή επαφή και συνεργασία
με το θέατρο Δώρα Στρατού στην Αθήνα.

 

 

 

12 gedachten over “Hallo,”

 1. Een bijzonder mooie site van een onvergetelijk Griekenland, in wit en blauw en gouden gloed, vertaald naar een onvolprezen Griekse volksdansgroep in ons, helaas vaak grijs tot overtrokken, klein landje!
  Zonnige dansen,wervelend en hartverwarmend, met vreugdevolle mensen!

  Alors on danse …….si le coeur vous en dit!

  Gefeliciteerd, Josette!

 2. Wat een prachtige site! Ik vind er werkelijk alles op terug : kleurrijke traditionele danskledij, een hoeveelheid aan authentieke dansen, aantrekkelijke video … een meesterstuk wil ik het noemen!
  Veel succes toegewenst!
  Annemie

 3. De website is gewoon schitterend, heel overzichtelijk, duidelijk, vlot leesbaar en zeer kleurrijk! Een gemeende proficiat aan onze voorzitster. Bovendien heerst er in de dansgroep een vriendelijke, haast familiale sfeer en is het er aangenaam om te dansen. En het blijft onvoorstelbaar hoe snel men een heel dansrepertorium aanlegt. Een nieuwkomer wordt snel ingewijd in de groep en de bezieling van voorzitster, Josette, en dansleraar, Christos, is erg aanstekelijk. De aantrekkelijke website is de kroon op het werk.
  Proficiat, Josette!

 4. De dansgroep Melisses is een héél boeiend. De wekelijkse danslessen worden met veel zorg voorbereidt dank zij de goede zorgen en inspanningen van Josette en Christos. Het is net zoals bij autorijlessen, door de vele herhalingen en oefenen krijg je voeling met de stijl van al deze dansen die eigen zijn aan een bepaalde regio en bevolkingsgroep(en). Het geeft een meerwaarde aan je leven. Heel veel Europese muziek/cultuur heeft wortels in Oud Griekse muziek/cultuur. Een vat zonder bodem, het blijft me boeien! We maken véél plezier en de sfeer is er heel goed. De muziekinstallatie is van uitstekende kwaliteit, het geeft meer diepgang aan de dans, het is zoals dat de muzikanten en zanger(s) er in het echt aanwezig zijn. Melisses is super, Marjolijn xxx

 5. Proficiat Josette voor deze prachtige site. Ik waan me in Griekenland door de mooie dansen, foto’s en filmpjes. Doe zo voort josette, je geeft les met hart en ziel.

Reacties zijn gesloten.